1209509610

Συνέντευξη Γιώργου Καζαντζή στο Music Heaven

Μέρος Α’

Ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος της μουσικής και του πολιτισμού ανοίγει το στούντιό του και την ψυχή του στο MusicHeaven και μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις του, τις αγωνίες του, τα όνειρα και τα σχέδιά του…

Γιώργος Καζαντζής. Ένας άνθρωπος που πεισματικά παλεύει εδώ και χρόνια στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη, την οποία και δεν απαρνείται ποτέ, ένας άνθρωπος που ευτύχησε να ακούσει τα τραγούδια του από σπουδαίες φωνές, αλλά κι αυτές οι φωνές είχαν συγχρόνως το προνόμιο να τραγουδήσουν τις μελωδίες του.

kazantzhs_avlaia_1

Συνέντευξη του Γιώργου Καζαντζή στο e-orfeas.gr.

Γιώργος Καζαντζής: Ένας σημαντικός συνθέτης της νεότερης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Kazantzis-mail_1_min

Συνέντευξη του Γιώργου Καζαντζή στο cityportal.gr.

Σταθερά πολυπράγμων και δημιουργικός, άνθρωπος της πόλης, δημιουργός, συνθέτης και ιδιοκτήτης του μουσικού στούντιο – φυτωρίου «Πολύτροπο» και καλλιτεχνικός διευθυντής του Δήμου Καλαμαριάς.
Ο Γιώργος Καζαντζής μιλά στον Xρήστο Mιχαλέρη και το περιοδικό CITY. Mας δίνει τις πάντα ενδιαφέρουσες σκέψεις και απόψεις του για τα δρώμενα, καθώς και για τις φετινές του εμφανίσεις.

1BEJ5985k

Συνέντευξη του Γιώργου Καζαντζή στην Πυξίδα της πόλης

Για να πούμε την αλήθεια, παρακολουθούμε την καλλιτεχνική πορεία του Γιώργου Καζαντζή εδώ και χρόνια. Η αιτία αυτής της συνέντευξης ήταν ένα οργανικό με τίτλο «Ελαφονήσι». Μια σύνθεση εμπνευσμένη από το δικό μας – για το δικό μας- «Ελαφονήσι».

Συνέντευξη Ματθαίος Φραντζεσκάκης.

19B2B71F713F0BB39D041613240E70CE

O Γιώργος Καζαντζής συνθέτει με την Κική Δημουλά – Το Βήμα

Την Τετάρτη η παρουσίαση του νέου διπλού CD του συνθέτη «Μικρή Σουίτα»

12

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ "Ίσαλος γραμμή" στον ΙΑΝΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσίαση του CD ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ «Ίσαλος γραμμή» στον ΙΑΝΟ

giorgos_kazantzis

Music Paper

Ο Γιώργος Καζαντζής και η Φωτεινή Βελεσιώτου μετά τις Μέλισσες.

Πηγή: www.musicpaper.gr

kazantzisgiorgos

Γιώργος Καζαντζής - Το Βαλς της Ουτοπίας

Το «Βαλς της Ουτοπίας», είναι σύνθεση του Γιώργου Καζαντζή. Ο συνθέτης του υπέροχου αυτού ορχηστρικού, δήλωσε στο μπλογκ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.

bio4

Συνέντευξη του Γιώργου Καζαντζή στη FARETRA

Γιώργος Καζαντζής: «Η Τέχνη είναι η ανάγκη του ανθρώπου να εκφράσει ποιητικά τον δρόμο που τον χωρίζει από το απόλυτο, το ιδεατό»