ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ

5 Σεπτεμβρίου 2018
21:00
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ
Yorgos Kazantzis

ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ 2018

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ 10ΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

Μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στη δισκογραφική πορεία του Καλαμαριώτη συνθέτη Γιώργου Καζαντζή, με αγαπημένα οργανικά και τραγούδια του, από το 1985 μέχρι και σήμερα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9 το βράδυ στο Κυβερνείο (παλατάκι).

Κορυφαίος ερμηνευτής ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος θα τραγουδήσει τα καινούργια τραγούδια από το δίσκο της συνεργασίας του με τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή «Έρωτας ή τίποτα», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φλεβάρη. Στο τέλος της συναυλίας θα ακουστούν κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του Σταύρου Κουγιουμτζή, σαν αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό της συνύπαρξης των δυο καλλιτεχνών και της δημιουργίας αυτού του δίσκου.

Εκτός από τον Γιώργο Νταλάρα στη συναυλία θα τραγουδήσουν η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Ανδρέας Καρακότας, η Έλσα Μουρατίδου και η Ναταλία Λαμπαδάκη, ενώ θα συμπράξουν 10μελές οργανικό σύνολο και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση της Λίζας Ξανθοπούλου.

Το Οργανικό σύνολο αποτελείται από τους : Στέλιο Τσομπανίδη (τύμπανα), Κώστα Ματσίγκο (κιαθάρα), Δημήτρη Γουμπερίτση (κοντραμπάσο), Εύη Καζαντζή (τσέλο), Γιώργο Κοκκινάκη (πλήκτρα, ακορντεόν), Παύλο Παφρανίση και Γιώργο Καραμφίλη (μπουζούκι). Συμμετέχουν φιλικά: ο Κώστας Τσούγκας (ακορντεόν) και ο Σάκης Λάϊος (μπουζούκι).

Share:
©All rights reserved